Appartement te huur in Bruinisse

€ 155

Op het gezellige vakantiepark Aquadelta in Bruinisse kunt u dit leuke vier persoons vakantieappartement huren en een heerlijke vakantie in Zeeland beleven. Het betreft een appartement specifiek voor gezinnen met een baby, het heeft een aparte kinderkamer welke standaard is ingericht met babyledikantje, commode, box en aankleedkussen. De appartementen zijn gelijkvloers en liggen op de begane grond, eerste of tweede verdieping en hebben een balkon of een terras.
Het vakantiepark heeft vele faciliteiten waarbij aan elke leeftijd is gedacht, zo is er onder andere een zwemparadijs, kinderspeeltuin, à la carte restaurant, een lounge terras, midgetgolf, tennisbanen, wasserette en supermarkt. Maar aangezien u zich aan het Grevelingenmeer en op Schouwen-Duiveland bevindt zijn er nog zoveel meer mogelijkheden, denk hierbij aan duiken, vissen, golfen, wandelen, zeilen, fietsen, paardrijden, surfen en kitesurfen. En dit alles in de directe nabijheid.
Geniet van de prachtige natuur en de pittoreske dorpjes in de omgeving of zoek het iets verder weg met een bezoekje aan Antwerpen, Veere of Middelburg. U heeft met het huren van dit vier persoons vakantieappartement op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse alle troeven van Zeeland tot uw beschikking!

https://www.heerlijkehuisjes.nl/
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • heerlijkehuisjes.nl

Actief sinds 6 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen
Locatie
  • Bruinisse