Chalet te huur in Veere

€ 353

Net buiten het centrum van Veere kunt u dit prachtige zes persoons chalet huren. Het is gelegen op een gezellige familie camping in een zeer mooie, landelijke setting. Het chalet is, met haar typerende Zeeuwse luiken, zeer ruim en luxe uitgevoerd en biedt u een mooi uitzicht over de landerijen.
Op de minicamping kunt u gebruikmaken van een wasserette, broodjes service, een kinderspeelplaats in het midden van het terrein en er zijn enkele dieren zoals kalfjes en pony’s. U bevindt zich op slechts 2km afstand van het Veerse Meer. De nabijheid van water geeft u volop mogelijkheden voor verschillende watersportactiviteiten zoals surfen, zeilen, zwemmen en vissen.
De omgeving leent zicht uitstekend voor het maken van lange fietstochten en heerlijke wandelingen, waarbij u kunt genieten van al het moois dat u onderweg tegenkomt zoals molens, kaasboerderijen, boerderijwinkels en tuinen.
De stranden in Zeeland zijn overal verschillend en daarmee juist uniek. Zo zijn er rustige natuurstranden, watersportstranden en familiestranden. Bij de paviljoens is het heerlijk eten of genieten van een drankje. Kom dus snel genieten van een zalige vakantie en huur dit prachtig, ruime chalet in Veere.

https://www.heerlijkehuisjes.nl/
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • heerlijkehuisjes.nl

Actief sinds 2 maanden

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen
Locatie
  • Veere