Vakantiehuis in Rijpwetering te huur

€ 308

In de prachtige natuur van de Kagerplassen en de Braassem, achter een mooie woonboerderij, kunt u in Rijpwetering deze, geschakelde 4-persoons-accommodatie huren om er een onvergetelijke vakantie te beleven met uw gezin, familie of vrienden. Het is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn op de locatie, fietsen en kano’s, als deze beschikbaar zijn kunt u hier tegen een kleine vergoeding gebruik van maken. Wilt u uw eigen boot meenemen? Er is een aanlegsteiger. Overleg met de eigenaar of u uw boot daarop kan aanleggen. In de omgeving zijn volop mogelijkheden om te zeilen, kanoën of een rondvaart te maken. Voor de kinderen is er genoeg te beleven, op het terrein vindt u onder meer paarden, schapen, kippen en in de lente worden er lammetjes geboren. Er staat een pingpong tafel en zodra het mooi weer wordt zal er een trampoline staan.
Rijpwetering ligt vlakbij Leiden welke met een eenvoudige busverbinding te bereiken is. Vandaaruit kunt u met de trein eenvoudig naar steden zoals Amsterdam, Den Haag, Scheveningen, Noordwijk en Delft voor een gezellig dagje uit. Voor de kinderen is een dagje Duinrell in Wassenaar onvergetelijk! Ook vind u in de omgeving een manege, zeilscholen, bootverhuur en fietsverhuur.
Wilt u samen met uw gezin genieten van het plattelandsleven en toch overnachten in een comfortabel ingerichte bungalow, dan moet u zeker dit kindvriendelijke vier persoons vakantiehuis in Rijpwetering huren. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt!

https://www.heerlijkehuisjes.nl/
Klacht indienen
Kenmerken
Adverteerder
  • heerlijkehuisjes.nl

Actief sinds 5 jaar

Bekijk alle advertenties

Contact opnemen
Locatie
  • Rijpwetering